AcasăPoliticaBasescu si Boc au trecut la USL

Basescu si Boc au trecut la USL

Antonescu este ”tot un fel de Basescu”, iar Victor Ponta este un al doilea Emil Boc. Comparatiile, mai mult sau mai putin onorante, au fost facute chiar de cei doi lideri politici.

Cand se uita la Crin Antonescu, premierul il vede pe Traian Basescu
Liderul PNL il compara pe Victor Ponta cu Emil Boc
Emil Boc
Traian Basescu

Dupa ce si-au pus poalele-n cap si s-au acuzat reciproc de minciuna, Victor Ponta si Crin Antonescu au trecut la atacuri mai fine. Ca forma suprema de jignire, cei doi co-presedinti ai USL s-au asemuit cu Traian Basescu si Emil Boc.  Tonul l-a dat premierul, incercand astfel sa-si exprime dezamagirea fata de  comportamentul partenerului sau. ”Anul viitor, pe aceasta vreme, domnul Basescu isi termina mandatul. E important ca viitorul presedinte sa fie exact opusul lui Traian Basescu.

In ultima perioada, domnul Antonescu e tot un fel de Traian Basescu. E foarte conflictual, se cearta si cu aliati si cu adversari, se implica in razboaie care nu sunt treaba candidatului la prezidentiale, cine e acolo, dincolo”, a afirmat Victor Ponta. Imediat, liderul PNL a plusat si el, facand o paralela intre atitudinea umila pe care Emil Boc o avea fata de seful statului si cea a actualului premier. ”In legatura cu episodul de miercuri, vazandu-l pe presedintele Romaniei iesind si anuntand o decizie importanta a Guvernului, mi-am amintit de mai 2010, cand l-am vazut pe acelasi presedinte al Romaniei anuntand o alta decizie pe care urma sa o ia, de data aceea, un alt prim-ministru. Cand sunt reinviate amintiri din trecut, e si o parte buna, ca simti ca intineresti”, a concluzionat Antonescu.

Ponta le spune ”pas” liberalilor

Social-democratii nu vor da curs solicitarii liberalilor de a participa pe liste comune la europarlamentare. ”Daca domnul Antonescu  nu are incredere sau nu-i place PSD, pe 25 mai, fara sa fim dusmani, vom fi doar adversari politici. E foarte greu sa faci liste daca domnul Antonescu are o parere proasta despre PSD”, a explicat Victor Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger