AcasăPoliticaBasescu sare in apararea unui ministru schimbat de Ciolos

Basescu sare in apararea unui ministru schimbat de Ciolos

Tehnocratul Marius Bostan isi gaseste un sustinator de unde poate ca se astepta mai putin. Nici nu se aflase bine ca iese din schema Guvernului actual, ca fostul sef al statului a si luat atitudine. „Pentru ca era inteligent, competent pe domeniul sau si independent fata de unele structuri de securitate nationala, Marius Bostan a fost remaniat”, acuza Traian Basescu.

Daca in momentul declansarii sirului de controverse deschis de declaratiile facute de Marius Bostan pe tema educatiei, nu a facut vreun comentariu, de aceasta data, odata ce numele acestuia din urma apare pe lista celor patru ministri pe care Dacian Ciolos ii vrea schimbati din echipa de la Palatul Victoria, Traian Basescu nu s-a mai ferit sa-si arate nemultumirea fata de decizia premierului. „Pacat ca a fost aruncat peste bord Marius Bostan, un ministru valoros”, considera Traian Basescu, pe Facebook.

Cat priveste colegii ex-ministrului Comunicatiilor, din actualul Executiv, fostul lider de la Cotroceni se arata nemilos, la capitolul caracterizare. „In afara de impostori, gulgutieri, obedienti, oportunisti si incompetenti, Guvernul Ciolos a avut si un ministru competent in activitatea sa si absolut responsabil in declaratii publice, inclusiv cea legata de educatie, chiar daca aceasta din urma a fost afectata de oarecare inabilitate politica, dar absolut corecta pe fond”, a notat fostul presedinte, marti seara, in mesajul postat pe reteaua de socializare. La fel de transant s-a aratat fostul presedinte si in cazul succesorului tehnocratului Bostan. „Un prostalau incompetent si obedient il va inlocui pe Marius Bostan, spre salvarea „interesului national””, conchide Basescu.

Ar mai fi de spus faptul ca fostul lider de la Cotroceni a sarit, la un moment dat, si in apararea fostului ministru ale Culturii, Vlad Alexandrescu, in momentul in care acesta si-a anuntat intentia de a parasi fotoliul ministerial.

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger