AcasăPoliticaBasescu sarbatoreste, dupa incheierea mandatului, alaturi de sotie, Udrea, si alti PMP-isti,...

Basescu sarbatoreste, dupa incheierea mandatului, alaturi de sotie, Udrea, si alti PMP-isti, intr-un local din Capitala

A predat atributiile prezidentiale si a plecat de la Cotroceni. La scurta vreme dupa ce si-a incheiat cel de-al doilea mandat in fruntea statului, Traian Basescu a iesit cu apropiatii, dar si cu membrii Partidului Miscarea Populara intr-un local din Capitala.

Basescu, sotia sa, Maria, precum si Elena, Udrea, Ruxandra Dragomir, dar si alti membri si simpatizanti ai PMP se afla, la aceasta ora, intr-o berarie din centrul Capitalei, in cate au mai fost si cu alta ocazie.

Veselie si relaxare. Cam asa s-ar putea descrie, in doua cuvinte, atmosfera din randul grupului din care faceau parte Traiaan Basescu si celelalte persoane aflate cu el la masa, in momentul in care presa a prezentat imagini de la localul respectiv. De altfel, ca si datile trecute cand s-a aflat in oras alaturi de membrii PMP, fostul sef al statului a fost zambitor si pus pe glume. „10 ani foarte mult mi-am dorit sa raman si om. Acum am reveni la calitatea de om normal”, le-a transmis Basescu -urcat pe o bancuta, pentru a se face mai bine vazut – celor prezenti in localul cu pricina, care l-au aplaudat si i-au scandat numele.

Prima parte a zilei de 21 decembrie a avut o incarcatura deosebita pentru Traian Basescu. Dupa ce presedintele ales in cadrul scrutinului din noiembrie, Klaus Iohannis, a depus juramantul in Parlament, a urmat o ceremonie la sediul Presedintiei, in cadrul careia a avut loc predarea mandatului catre succesorul lui Basescu, dupa doua mandate insumand zece ani, la Cotroceni.

sursa foto: Facebook/Elena Udrea

author avatar
Cristina Stefan
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger