AcasăPoliticaBasescu s-a oprit si marti la sediul PMP

Basescu s-a oprit si marti la sediul PMP

Dupa cum s-a vazut in ultimele zile, Traian Basescu si-a facut un obicei in a se opri la sediul din Bucuresti al Partidului Miscarea Populara.

Fostul sef al statului a venit „acasa” la PMP-isti, mai precis la cladirea de pe strada Nicolae Iorga din Capitala, pentru a treia oara in ultimele zile. Basescu a parasit curtea in care se afla cladirea e gazduieste birourile PMP in jurul orei 16.40, fiind condus la plecare de mai multi reprezentanti ai formatiunii, in frunte cu Eugen Tomac, ales lider al partidului dupa ce Elena Udrea a decis sa se autosuspende de la sefia PMP, odata ce a intrat in vizorul DNA.

Inainte de a se urca in masina, Traian Basescu a facut o scurta declaratie, prin intermediul careia a tinut sa transmita, printre altele, ca i-a felicitat pe PMP-isti ca, luni, au votat impotriva numirii lui Eduard Hellvig in fruntea SRI, in ciuda faptului ca reprezentantii celorlalte formatiuni parlamentare l-au votat pe europarlamentarul propus de catre seful statului pentru a prelua sefia serivicului Roman de Informatii, dupa demisia precedentului director, George Maior. „Primul motiv pentru care am venit a fost sa-i felicit ca ieri (luni-n.r) au salvat democratia. Asa, mic partid cum sunt, ieri au facut sa nu fie unanimitate la votul pentru Hellvig. A dat primul semnal acest partid. Cum ar fi sunat – sef SRI, votat in unanimitate?! Era ridicol”, a afirmat, razand, Basescu.

In alta ordine de idei, Traian Basescu a declarat ca vine doar sa discute cu PMP-istii, pentru ca nu le stabileste programul sau prioritatile. „Primul meu obiectiv este sa le transfer experienta pe care o am nu in ce sa faca, in ce sa nu faca”, a adaugat Traian Basescu.

 

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger