AcasăPoliticaBasescu s-a gandit mai bine: "Nu pot fi pensionar"! Ce vrea sa...

Basescu s-a gandit mai bine: „Nu pot fi pensionar”! Ce vrea sa faca dupa ce preda cheile de la Cotroceni!

Traian Basescu spune ca s-a razgandit si ca nu se mai gandeste sa se retraga din politica, asa cum spunea ca va face, dupa ce-si incheie mandatul la Cotroceni. Seful statului sustine ca nu poate sta degeaba si ca a tras concluzia ca nu poate fi „pensionar”.

Prezent la Viena, in mijlocul comunitatii de romani din Austria, Basescu a marturisit ca nu-i mai trece prin gand sa se retraga din viata politica, dupa ce nu va mai fi  presedintele Romaniei. Si asta dupa ce a avut cateva zile in care nu a mai fost la fel de ocupat si a constatat ca nu ii place sa nu aiba ce face. „Recunosc ca la un moment dat am spus ca, dupa ce imi termin mandatul, nu ma mai intereseaza, vreau sa fiu un om liber, nu mai vreau sa aud de politica, de nimic. Eh, cred ca a fost precum cea cu „demisionez in cinci minute”. Am avut vreo trei zile in care am stat degeaba si nu imi gaseam locul. M-am gandit ce as face daca intr-adevar nu as mai avea nimic de facut. Cred ca o sa raman in viata politica, in viata publica, nu mi-e foarte clar cum, variante am mai multe, dar o sa raman„, a declarat Basescu.

Odata ce nu va mai fi sef al statului, Traian Basescu spune ca vrea sa-si ia o vacanta de cateva saptamani si apoi sa se decida ce va face mai departe. „Ce este sigur este ca, dupa ce predau cheile de la Cotroceni, nu ale Palatului, ci de la seifuri – cele cu documente, nu cu altceva – cred ca imi iau sotia si as merge putin asa, vreo 2-3 saptamani, sa stiu sigur ca nu suna nimeni. (…) Mi-as dori deci trei saptamani in care sa nu am obligatii fata de stat si pe urma vedem ce facem, dar oricum am ajuns  la concluzia ca nu pot fi pensionar„, a completat Basescu, razand.

245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger