AcasăPoliticaBasescu, razboi deschis cu Tiberiu Nitu

Basescu, razboi deschis cu Tiberiu Nitu

Traian Basescu insista ca imparte calitatea de ”suspect” cu Tiberiu Nitu, dar sustine ca nu stia in ce a constat prestatia revolutionara a actualului procuror general atunci cand a fost de acord cu desemnarea acestuia in functie.

Traian Basescu s-a invartit de inca un proces, cu Dan Voiculescu

Informat ca are calitatea de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, Basescu l-a introdus si pe procurorul general in ecuatia sa penala: ”Tot suspect, ca si Nitu, care e suspect ca a tras la Revolutie. I s-a spus sa traga inspre Dorobanti, unde se afla teroristii, probabil ca a impuscat cativa teroristi”. In loc sa indrepte tirul contra lui Nitu, Basescu nu a reusit insa decat sa aduca in prim plan o legitima intrebare, si anume de ce l-a numit in functie pe Tiberiu Nitu, daca tot stia ca acesta ar avea ceva probleme la dosar. ”La numirea in functie stiam ca domnul Nitu are certificat de revolutionar si ca a primit 8000 mp de pamint drept recompensa. Si acesta a fost un motiv pentru care am fost increzator ca va finaliza dosarul revolutiei. In ultimele saptamini de mandat am aflat ca, militar in termen fiind (nu-i fac o vina din asta), a tras de la cladirea televiziunii pe care o apara in directia blocurilor din Dorobanti. Nu stiu daca a impuscat pe cineva. Nici el nu stie probabil. Dar abia atunci am inteles ca moral, domnul Nitu nu poate finaliza dosarul revolutiei”, a incercat Basescu sa se scoata, pe Facebook.

Voiculescu nu-si iarta dusmanul

Tiberiu Nitu

Ocupat cu Tiberiu Nitu, Traian Basescu a reusit sa-l reactiveze, cu sau fara vrere, pe vechiul sau inamic Dan Voiculescu. Care a anuntat, din inchisoare, ca-l va da in judecata pe Basescu dupa ce acesta a acuzat-o pe Gabriela Firea de efectuarea unor transferuri de bani intre Grivco si Crescent – ”firma Securitatii”. ”Basescu Traian a facut o noua declaratie publica mincinoasa in care vorbeste despre presupuse relatii ilegale intre Grivco si Crescent. Basescu afirma ca societatea Crescent a fost firma Securitatii si a luat banii poporului. Fata de acestea, s-a luat decizia predarii acestui caz avocatilor nostri pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu”, a contraatacat pe loc Voiculescu.

author avatar
Simona Badulescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger