AcasăPoliticaBasescu: Ponta nu trebuie sa fie presedinte. Romania s-ar scufunda in neincredere

Basescu: Ponta nu trebuie sa fie presedinte. Romania s-ar scufunda in neincredere

Seful statului a lansat o noua sageata in directia premierului. Presedintele considera ca daca actualul prim-ministru ar ajunge sa fie lider la Cotroceni, in conditiile in care, sustine Traian Basescu, Ponta ar apara coruptii din PSD, semnalul ar fi unul negativ.

Mai exact, spune actualul presedinte, Romania ar fi cuprinsa de neincredere. Prezent, sambata, la Alba Iulia, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, Basescu a declarat, cu subiect si predicat, ca actualul prim-ministru „nu trebuie” sa ajunga in fruntea tarii. „Victor Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei. Ganditi-va ca acest om care apara coruptii din partidul lui si spunea ieri ca va politiza inapoi DNA-ul ar ajunge presedinte. Romania s-ar scufunda in neincredere„, a declarat seful statului.

Cat priveste varianta de a candida la prezidentiale, Ponta declara, zilele trecute, ca o decizie in acest sens se va lua dupa europarlamentarele din 25 mai. Si ca, in cazul in care liberalii nu accepta refacerea USL-ului, ipoteza in care PSD-ul si PNL-ul ar avea un candidat comun, alianta PSD-PC-UNPR va desemna un nume care sa intre in cursa pentru Cotroceni. In acest sens, premierul nu a exclus ca acea persoana sa fie chiar el.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger