AcasăPoliticaBasescu: Ponta a avut o "reactie necinstita". Subiectul? Numirea unui ministru!

Basescu: Ponta a avut o „reactie necinstita”. Subiectul? Numirea unui ministru!

Seful statului considera ca premierul Ponta a avut o „reactie necinstita”, referindu-se la numirea lui Relu Fenechiu la Transporturi.

Traian Basescu a declarat marti seara, intr-o conferinta de presa in care a tinut sa faca o serie de precizati cu privire la continutul scrisorii trimise liderilor majoritatii parlamentare – Ponta si Antonescu- faptul ca premierul a avut o reactie nu tocmai „cinstita” legat de subiectul numirii actualului ministru al Transporturilor.

„(In scrisoare-n.r) am cerut indepartarea din Guvern a oricarui ministru care se afla intr-un proces penal aflat pe rol. Am vazut ieri (luni-n.r.) o reactie necinstita, poate specifica modului de a face politica a domnului prim-ministru, spunand „decretul l-a semnat presedintele”, uitand sa spuna ca el a facut nominalizarea si ca domnul Fenechiu a primi un vot in Parlament, si in aceasta situatie nu am posibilitatea legala sa resping un ministru. Pot respinge un ministru daca este vorba de o remaniere”, a declarat presedintele.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger