AcasăPoliticaBasescu pariaza pe Ponta

Basescu pariaza pe Ponta

Victor Ponta va rezista in fruntea Guvernului pana in 2016. Pronosticul, care spulbera toate calculele PNL-ului, ii apartine fostului presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu il vede pe Victor Ponta premier pana in 2016

Avand in spate sprijinul coalitiei, Victor Ponta isi va duce fara probleme mandatul pana la capat, sustine fostul sef al statului, aratand ca vremea demisiei s-a cam dus. „Victor Ponta va sta la Guvern pana in 2016. Nu constat ca PSD ar vrea sa-l schimbe de frica pierderii postului de premier. Logica politica era demisia dupa punerea sub acuzare”, a afirmat Traian Basescu, precizand si ca premierul nu poate fi revocat de presedinte.

Traian Basescu

In ceea ce priveste vreo miscare spectaculoasa din partea opozitiei, aceasta este exclusa din start, Basescu acuzandu-i practic pe cei de la PNL ca s-au lasat incalecati de pesedisti. Noroc cu PMP-ul, formatiune pe care fostul presedinte o considera capabila sa lupte cu actuala coalitie de guvernare. „Ma uit ca PSD este pe punctul de a-si atinge visul de aur, linistea. Opozitia liberala este atat de binevoitoare cu PSD incat cred ca ei insisi, aceste asa-zise mari partide, ne-au facut o invitatie, aceea de a fi un partid de opozitie puternic si care sa tinda sa ajunga la putere dupa alegerile din 2016 din toamna. Convingerea mea este ca, daca vom fi consecventi cu principiile care au fost deja transmise catre teritoriu in privinta selectarii oamenilor pentru alegerile locale, functii de consilieri si primari, pentru alegerile legislative in votul pe lista, in aceste conditii am convingerea ca Partidul Miscarea Populara va reusi”, a mai spus Traian Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger