AcasăPoliticaBasescu o incurajeaza pe Halep: Nu e important sa castigi de fiecare...

Basescu o incurajeaza pe Halep: Nu e important sa castigi de fiecare data!

Deranjat de felul in care unii au ales sa comenteze pe marginea infrangerii suferite de Simona, in primul tur al turneului de la Madrid,  folosind termeni ca „esec sau dezastru sau socant”, fostul sef al statului s-a decis sa ii transmita un mesaj public de sustinere constantencei in varsta de 23 de ani.

Fostul lider de la Cotroceni considera ca, deci a pierdut, duminica, in fata frantuzoaicei Alize Cornet, Simona trebuie sa fie tare, pentru simplul motiv ca tuturor li se intampla sa mai piarda, din cand in cand, cate o etapa a unei competitii. „Nu este important sa cistigi de fiecare data. Important este ca, la sfirsit, sa cistigi campionatul. De fapt, la Madrid nu s-a intimplat nimic”, noteaza Traian Basescu pe contul sau de Facebook.

Mai mult, Basescu e de parere ca orice campion ajunge, la un moment dat in cariera, sa cunoasca si gustul infrangerii,”pentru simplul motiv ca toti te vor infrint si lupta cu indirjire pentru asta”. Fostul sef al statului lasa sa se inteleaga ca a ales sa ii transmita acest mesaj Simonei Halep, jucatoarea aflata in acest moment pe locul 2 WTA, dupa esecul de la Madrid, pentru ca apreciaza „tineretea si loialitatea” sa „fata de competitie”.

„Iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat”, conchide Tarian Basescu.

Va reamintim ca, duminica, Simona Halep a pierdut primul meci disputat in cadrul turneului de tenis de la Madrid, fiind invinsa, dupa o lupta stransa, de frantuzoaica aflata pe locul 28 WTA, scor 6-7, 3-6.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger