AcasăPoliticaBasescu nu slabeste Guvernul

Basescu nu slabeste Guvernul

Seful statului a reluat, la radioul national, acuzatiile la adresa Guvernului USL, despre care spune ca a pus la cale impartirea banilor proveniti din majorarea accizei la combustibil intre ”baronetii” sai.

Traian Basescu da zilnic cu bugetul in guvern

Traian Basescu precizeaza ca, inainte de a iesi la atac, a verificat daca se pot indexa pensiile si daca se pot mari salariile si venitul minim garantat fara majorarea acestei accize. Constatand ca da, dupa ce a vazut bugetul, Basescu a inceput sa avertizeze in mod repetat guvernul ca nu va accepta cresterea pretului carburantilor cu 53 de bani/litru din moment ce suma suplimentara astfel colectata (aproximativ 2,2 miliarde lei) se regaseste, conform proiectului de buget, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si ”pe la umflarea costurilor cu serviciul datoriei”.

”Deci se poate renunta cu usurinta la cresterea accizei”, a concluzionat Traian Basescu, adaugand si ca masura este luata ”pentru a da bani baronilor locali pentru alegeri”. In plus, seful statului a reafirmat ca o astfel de majorare a accizei la combustibil ”va manca prin inflatie si crestere de preturi tot ceea ce Guvernul a zis ca va da”.

author avatar
eNational
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger