AcasăPoliticaBasescu, nou atac la primul-ministru. "Oglinda" cu 23 de puncte

Basescu, nou atac la primul-ministru. „Oglinda” cu 23 de puncte

Fostul sef al statului a ales ca, de Ziua Europei, sa publice o lista cu nu mai putin de 23 de puncte oferite drept repere care ar trebui sa-l determine pe actualul premier sa renunte la functie.

In contextul implinirii, recent, a trei ani de la instalarea la guvernare a guvernului condus de catre Victor Ponta, si sub titlul „Omagiu de Ziua Europei”, Traian Basescu a postat, sambata, pe acelasi cont de Facebook prin intermediul caruia transmite constant, in in ultima perioada, punctele sale de vedere in privinta unor chestiuni de politica, dar nu numai, un mesaj adresat primului-ministru, catalogat drept „plagiatorul mincinos”.

Cat se poate de detaliat, structurat pe 23 de puncte, mesajul cu pricina se vrea a fo o oglinda a celor trei ani de cand, odata debarcat guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu, Executivul propus la acea data de USL, si condus de Ponta, se instala la Palatul Victoria.

„Pe 27 aprilie, plagiatorul mincinos celebra trei ani de la caderea guvernului Ungureanu. Pe 7 mai, s-au implinit trei ani de la instalarea guvernului Ponta, asa ca imi permit, draga plagiatorule, sa-ti pun in fata o oglinda, in care, daca ai fi responsabil, ar trebui sa recunosti guvernarea unui premier care n-ar fi trebuit sa fie in functie, astazi, 9 mai, de Ziua Europei”, isi incepe Traian Basescu trecerea in revista a momentelor guvernarii Ponta.

Mentionand din capul locului, mai exact la primul punct al listei, ca „suntem singura tara din UE care are in fruntea guvernului un plagiator”, fostul presedinte aminteste, printre altele, despre „lovitura de stat din 2012”, despre lista cu 12 sarcini primita de Ponta de la presedintele Comisiei Europene, dar si despre „Martea Neagra, cind s-a incercat amnistierea coruptilor”, de „ratarea deplina” in cazul realizarii autostrazii Comarnic-Brasov, dar si a privatizarii Oltchim si a CFR-Marfa, ajungand la momentul concluziilor, fostul presedinte vede un singur raspuns.

Mai exact, acela ca primul-ministru sa renunte la sefia Guvernului. „Draga domnule Ponta, daca dupa citirea acestor rinduri, care doar vor sa te ajute a pricepe definitia completa a unui incompetent, nu iti depui mandatul, inseamna ca deliberat sacrifici Romania pentru interesele tale si ale clicii tale”, conchide Basescu.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger