AcasăPoliticaBasescu: "Moral era ca Iohannis sa ceara ca dosarul sau sa fie...

Basescu: „Moral era ca Iohannis sa ceara ca dosarul sau sa fie judecat inainte sa-si depuna candidatura”

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si-a petrecut dupa-amiaza de duminica in compania Elenei Udrea si a lui Emil Boc.

Cei trei au luat masa la un restaurant celebru din Centrul Vechi al Capitalei, iar, la final, Traian Basescu a vorbit despre cateva dintre subiectele de discutie avute cu Elena Udrea si Emil Boc.

Printre altele, Traian Basescu a precizat ca cei trei au vorbit despre dosarul de incompatibilitate avut de Klaus Iohannis, unul dintre principalii favoriti de la alegerile prezidentiale din noiembrie.

„Moral era ca Iohannis sa ceara ca dosarul de incompatibilitate sa fie judecat inainte sa-si depuna candidatura. Iohannis, stiind ca are dosarul din 2013, trebuia sa ceara ca dosarul sa fie judecat inainte de a-si depuna candidatura, pentru ca incompatibilitatea este o realitate. A doua varianta era sa se judece inainte de a se baga voturile in urna. Atunci putem spune ca, din punct de vedere politic, justitia va avea o decizie majora cu privire la alegeri”, a declarat Traian Basescu, conform B1 TV.

Presedintele Romaniei isi pastreaza ideea conform careia „nici Ponta si nici Iohannis nu sunt potriviti pentru a ocupa prima functie in stat si nu sunt oameni care sa garanteze progresul Romaniei”.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger