AcasăPoliticaBasescu, mesaj dur pentru Blaga. A anuntat in ce conditii candideaza la...

Basescu, mesaj dur pentru Blaga. A anuntat in ce conditii candideaza la Primaria Capitalei

Prin intermediul unui mesaj facut public drept replica la o „invitatie” venita din partea fostului sef al PDL-ului, actualmente co-presedinte al PNL, actualul lider al PMP i-a transmis lui Vasile Blaga in ce conditii se va inscrie- fara urma de dubiu- la alegerile pentru Primaria Capitalei.

In conditiile in care s-a tot speculat, mai ales in ultima perioada, ca ar putea intra in aceasta cursa electorala din vara, fara, insa, ca Traian Basescu sa faca inca un anunt clar in acest sens, seara trecuta, provocat de o declaratie facuta de Blaga, fostul lider de la Cotroceni s-a declarat gata sa faca acest pas, cu o singura conditie: ca fostul sef al PDL sa intre in lupta pentru fotoliul de primar general, in locul lui Marian Munteanu, cel desemnat recent drept noua propunere a liberalilor pentru aceasta cursa, dupa retragerea lui Ludovic Orban.

Vasile Blaga

Prin intermediul unui mesaj presarat cu ironii si remarci foarte acide la adresa fostului ministru, postat pe contul sau oficial de Facebook, seara trecuta, Traian Basescu i-a lansat aceasta provocare politica lui Blaga, dupa ce acesta din urma i-a aruncat manusa, ca sa respectam terminologia folosita in box, avand in vedere ca se vorbeste de o participare ‘in ring’. „Draga Vasile! Din presa inteleg ca Vasile Blaga ma invita in ring pentru alegerile la Primaria Generala a Capitalei. Draga Vasile, daca este adevarat, te rog ai grija ce-ti doresti. Stii bine ca in cariera ta politica n-ai fost in stare sa cistigi nici macar o primarie de comuna, iar la Bucuresti, Oprescu te-a batut in 2008 de parca erai din Vaslui si nu de la vamile din Bihor”, i-a transmis, din capul locului, fostul sef al statului actualului co-presedinte al PNL.

Enumerand si alte momente din cariera politica a lui Blaga, Basescu s-a oprit la momentul alegerilor locale din acest an. „Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie (sau in ring cum iti place tie sa spui), anunta tu ca vei candida la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei in locul lui Marian Munteanu. Te asigur ca atunci voi intra si eu in competitie, doar pentru a-ti administra o bataie electorala sora cu moartea, MUUUUUUULT mai rau decit te-a batut Oprescu in 2008„, promite Basescu.

Finalul mesajului semnat de fostul presedinte pe reteaua de socializare respecta aceeasi nota ca si inceputul: „Draga Vasile, iti mai spun un secret: este mai onorabil sa fii caporal sub Basescu decit soldat prost sub Gorghiu. Sa ai o zi buna, Vasile!”

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger