AcasăPoliticaBasescu la terasa cu Udrea si Boc, dupa marsul PMP

Basescu la terasa cu Udrea si Boc, dupa marsul PMP

Odata incheiat marsul impotriva „proastei guvernari”, organizat in fata sediului Executivului, presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, impreuna cu seful statului, dar si cu primarul Clujului, Emil Boc, au iesit la un pahar de… vorba, la o berarie.

Traian Basescu, Emil Boc, dar si lideri ai PMP sau simpli membri ai formatiunii conduse de prezidentiabilul Elena Udrea – care, de duminica incepand, s-a lansat oficial in lupta pentru Cotroceni – s-au intalnit, duminica dupa-amiaza, intr-un local din Herastrau. Atmosfera a fost una cat se poate de destinsa, atat seful statului, cat si fostul ministru al Turismului, dar si ceilalti invitati fiind foarte joviali.

Inainte de a se aseza la masa, presedintele Basescu a stat de vorba cu mai multe persoane, a ras si a parut sa fie cat se poate de relaxat. De atfel, atat seful statului, cat si edilul Clujului, democrat liberalul Emil Boc, si-au declarat sustinerea pentru sefa PMP, intrata in cursa pentru cea mai inalta functie in stat.

Sursa foto: realitatea.net

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger