AcasăPoliticaBasescu, ironic la adresa lui Ponta: Ma mir ca nu a pus...

Basescu, ironic la adresa lui Ponta: Ma mir ca nu a pus o poza cand lua masa cu regele Decebal

Convins ca electoratul poate cantari intre adevar si minciuna si ca unele incercari ale premierului de a „coafa” anumite lucruri vor ajunge se se rasfranga, pana la urma, tot asupra celui care le emite, presedintele a simtit nevoia sa puncteze, intr-o nota ironica, un aspect legat de recenta vizita a premierului la Sarmizegetusa.

Basescu e de parere ca toate aceste greseli sunt taxate de electori, iar acest lucru este usor de verificat prin sondaje. Astfel, seful statului a punctat ca, daca la ibceputul anului trecut, Ponta ar fi beneficiat de 51 de procente la nivelul incredere in randul populatiei, la finele lui 2013 ar fi ajuns la doar 41%. „Nu e fericirea atat de mare sa incerci sa jonglezi intre adevar si minciuna cu tentatia de a pacali populatia. Mai devreme sau mai tarziu aceste lucruri se razbuna, ca si gafele de genul „am luat masa cu regele Mihai”. Ma mir ca, dupa ce a fost la Sarmizegetusa, nu a pus o poza lua masa cu regele Decebal”, a afirmat Basescu.

Presedintele a facut referire la gafa aparuta, zilele trecute, pe contul oficial al primului-ministru, de pe o cunoscuta retea de socializare. Este vorba de un mesaj din care reiesea ca seful Guvernului ar fi luat masa cu Regele Mihai, la Savarsin. De fapt, la cina festiva au participat doi dintre reprezentantii Familiei Regale –  Principesa Margareta si Principele Radu, insa nu si Majestatea Sa, cum reiesea dintr-o fotografie in care apareau Ponta si Regele Mihai I, stearsa ulterior de pe contul de Facebook.

427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger