AcasăPoliticaBasescu: Iohannis a inviat USL-ul

Basescu: Iohannis a inviat USL-ul

Traian Basescu nu vrea sa fie doar o voce, el isi doreste sa dea tonul in continuare pe scena politica romaneasca.  Iar faptul ca succesorul sau il igonora il enerveaza la culme.

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca a batut palma cu pesedistii

Nominalizarea lui Eugen Teodorovici pentru portofoliul de la Finante a fost primita cu reticenta de Traian Basescu, acesta recunoscand ca i-ar fi cerut  premierului sa vina cu o alta propunere. Cum insa calitatea de simplu cetatean nu-i mai permite sa se joace de-a pisica si soarecele cu premierul, fostul sef al statului i-a solicitat lui Klaus Iohannis sa respinga varianta Teodorovici  la Finante. Constatand ca apelul sau nu a produs efecte, Basescu a revenit, ba chiar a incercat sa-l ia la sentimente pe Iohannis. „Domnule presedinte Iohannis, si eu am facut erori. Poate nu ati stiut ca Eugen Teodorovici s-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova pentru falsificarea probelor. (…)  Va rog, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Toti avem nevoie de speranta, inclusiv un fost presedinte”, i-a transmis Traian Basescu presedintelui. Dupa ce a vazut ca si acest mesaj a ramas fara ecou, fostul sef al statului a scos artileria grea, acuzandu-l pe Iohannis ca a intrat in cardasie cu PSD si Victor Ponta, resuscitand in felul acesta USL-ul.

Traian Basescu

„Victor Viorel Ponta si Klaus Iohannis au facut pasul decisiv. (…)Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricand. (…)Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la…vara lui 2012, inainte!”, a afirmat Basescu, precizand ca suntem martorii unei „golanii politice”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
822 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger