AcasăPoliticaBasescu, invitat la Conventia Nationala a PDL

Basescu, invitat la Conventia Nationala a PDL

Democrat-liberalii i-au transmis sefului statului invitatia de a participa la Conventia Nationala Extraordinara, la care sunt asteptati circa 5.000 de delegati si in cadrul careia va fi ales noul lider al formatiunii.

Potrivit unui comunicat al PDL, Comisia de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare (COCNE) a Partidului Democrat Liberal a hotarat sa ii transmita presedintelui Traian Basescu o invitatie de a participa la Conventia Nationala, ce va avea lor sambata viitoare, pe 23 martie.

„Subiectul a fost discutat in sedinta COCNE de vineri, 15 martie, la solicitarea initiatorului motiunii “Romania Dreapta. PDL – politica dincolo de lozinci”, Vasile Blaga”, se precizeaza in comunicat.

Decizia a fost votata in unanimitate de catre membrii Comisiei de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare. “Prezenta presedintelui Romaniei, Traian Basescu, la Conventia Nationala Extraordinara a PDL este binevenita si ne-ar onora atat pe noi, ca organizatori ai Conventiei, cat si pe cei 5.000 de delegati care vor veni la Bucuresti sa il aleaga pe presedintele partidului”, precizeaza Ioan Balan, presedintele COCNE in comunicatul citat.

In cursa pentru sefia PDL s-au inscris Elena Udrea, Vasile Blaga si Monica Macovei.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger