AcasăPoliticaBasescu incearca sa o dea la pace cu Gabriela Firea

Basescu incearca sa o dea la pace cu Gabriela Firea

Traian Basescu vrea sa mearga cu Gabriela Vranceanu Firea in fata unui mediator

Dupa ce a fost „uns” cu titlul Mediator de Onoare, fostul presedinte Traian Basescu a ajuns la concluzia ca nu ar strica sa transeze conflictul cu Gabriela Vranceanu Firea in afara salii de judecata.

Traian Basescu vrea sa mearga cu Gabriela Vranceanu Firea in fata unui mediator

Acuzat de amenintare, in urma unei plangeri depuse pe numele sau de reprezentanta PSD, Basescu le-a promis mediatorilor ca va apela la serviciile lor, despre care sustine ca sunt benefice pentru societate. „Mediatorul public este o institutie care poate substitui activitatea extrem de costisitoare a organismelor statului. Cred ca trebuie sa facem mai mult pentru a promova ideea de mediere la un mediator public. (…)Va promit ca imi voi trimite maine avocatul nu la procuror, ci sa vina la domnul presedinte (al Consiliului de Mediere — n.r.) sa stabilim un mediator si sa-i fac propunere doamnei Firea sa mediem cu un mediator disputa noastra”, a afirmat Basescu.

Gabriela Vranceanu Firea

Pentru ca nu a vrut sa ia o decizie „la cald”, Gabriela Firea i-a cerut lui Traian Basescu sa mai astepte cateva zile, precizeaza stiripesurse. „Daca fostul presedinte e serios in ceea ce spune, ma voi consulta cu avocatul si familia, dar inca nu am auzit din partea lui regrete publice cu privire la cele afirmate”, a mai senatorul PSD .

author avatar
Adelina Ionicel
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger