AcasăPoliticaBasescu, in Parlament: am dreptul sa mai candidez o data!

Basescu, in Parlament: am dreptul sa mai candidez o data!

Traian Basescu a gasit argumentul zdrobitor pentru a-si demonstra nevinovatia: n-a stiut de fraudarea alegerilor pentru ca nu i-a spus nimeni

Traian Basescu a atras din noua atentia asupra sa, la Parlament, dupa ce le-a transmis colegilor senatori -pe fondul sedintei in care s-a votat infiintarea comisiei de ancheta a prezidentialelor din urma cu 8 ani – un aspect ce tine tocmai de activitatea nou constituitului for parlamentar.

Mai in gluma, mai in serios, fostul presedinte a cerut reevaluarea proceselor verbale din sectiile de votare. „Daca se poate, sa nu ajungeti la concluzia ca Mircea Geoana e presedinte azi, va rog frumos, l-ati pune in situatie stanjenitoare pe presedintele Iohannis”, le-a transmis Basescu alesilor neamului.

Nu de alta, dar o astfel de concluzie, spunea fostul presedinte, ar insemna ca Traian Basescu ar mai putea intra in cursa pentru prima functie in stat. „Va atentionez (…) am dreptul sa mai candidez o data. Si va fi vai de voi!”, a sustinut, razand, senatorul Basescu, de a tribuna Parlamentului.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger