AcasăPoliticaBasescu il scoate in strada pe Tomac

Basescu il scoate in strada pe Tomac

Fostul lider al Miscarii Populare, deputatul Eugen Tomac, ar fi pe cale sa lase fotoliul de parlamentar pentru unul de primar, dupa cum sustin surse din MP.

Traian Basescu il trimite pe Eugen Tomac sa ia cu asalt primaria sectorului 1

Eugen Tomac va fi pus de Traian Baescu sa candideze pentru Primaria sectorului 1, dupa cum sustine site-ul fn24.ro. Alegerea nu este una intamplatoare, sectorul 1 fiind considerat a fi un adevarat fief al dreptei dupa cucerirea sa de catre fostul primar, liberalul Andrei Chiliman. In plus, Traian Basescu stie foarte bine ca razboiul purtat de fosta conducere a PNL cu Chiliman a decimat practic organizatia PNL Sector 1 – si decimata a ramas pana in ziua de astazi. Mai mult, umbra lui Chiliman nu a lasat organizatia PSD locala sa exceleze. Tinand cont de toate aceste date, este clar ca fostul Basescu a ajuns la concluzia ca sectorul 1 poate fi asaltat cu succes de MP, la localele din 2016.

Eugen Tomac

Mai ramane de vazut doar daca Tomac, un tanar politician cu lipici la moldovenii de peste Prut, va fi in stare sa vorbeasca si pe limba bucurestenilor.

author avatar
Simona Badulescu
959 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger