AcasăPoliticaBasescu il provoaca pe Ponta: Hai cu suspendarea !

Basescu il provoaca pe Ponta: Hai cu suspendarea !

Fapte, nu vorbe. Asta asteapta Traian Basescu de la Victor Ponta. Satul de amenintarile premierului, seful statului ii arunca manusa, cerandu-i sa treaca la actiuni concrete.

Victor Ponta vorbeste de o noua suspendare a presedintelui

Jocul de-a suspendarea a devenit plictisitor.  Mai putin pentru Victor Ponta, care-l joaca in continuare. Noaptea il suspenda pe presedinte, iar dimineata declara ca  Romania nu are nevoie de o noua criza politica. Asa se face ca, respectand scenariul, premierul a anuntat duminica seara ca este gata sa-l trimita pe Basescu la popor. „Daca Curtea Constitutionala va decide, pe 21, ceea ce sincer cred ca ar fi de bun simt si constitutional, si anume ca presedintele Romaniei nu are voie sa participe activ in campanie electorala, iar dupa aceasta decizie Traian Basescu continua sa faca campanie electorala, a doua zi – eu vorbesc ca lider PSD – evident ca vom depune cererea de suspendare. Daca nu respecta decizia Curtii, nu doar ca vom declansa procedura de suspendare, dar va garantez ca, de data asta, niciun partener european – ma rog, o sa fie niste intelectuali de-ai domnului Basescu care sa tipe – dar nu-l va apara absolut nimeni”, a afirmat Victor Ponta. „ Nu mi-e teama de suspendare”, i-a taiat-o scurt Traian Basescu. Mai mult, seful statului a adaugat cateva motive in plus la lista intocmita deja de premier: „Ii spun lui Victor Ponta: eu voi vota PMP si voi face declaratii publice in care nu voi ascunde aceasta optiune”.

Harjoneala de doi bani

Traian Basescu il indemna pe premier sa treaca la actiune

Suspendarea este „o abureala”, iar razboiul Ponta – Basescu o manipulare ieftina, sustin liderul PDL Vasile Blaga, deloc convins de prestatia celor doi actori politici. „Domnul Ponta si domnul presedinte Traian Basescu se inteleg foarte bine. Au un pact de coabitare care nu fost denuntat pana acum. Inca o incercare de a monopoliza discursul politic pentru ca, asa, nici Ponta nu discuta despre Europa, despre Parlamentul European, despre problemele Romaniei, nici domnul presedinte”, a demontat Blaga asa-zisa disputa presedinte-premier.

Adjuncta directorului CIA, la Bucuresti

Intre doua rafuieli publice si cateva bai de multime, Traian Basescu si Victor Ponta au reusit totusi sa se intalneasca si cu Avril D. Haines, adjuncta directorului CIA. Cu acest prilej au fost discutate aspecte ale evolutiilor din regiune, precum si excelenta colaborare intre serviciile de informatii din Romania si SUA.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
811 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger