AcasăPoliticaBasescu il ia de perciuni pe Hellvig

Basescu il ia de perciuni pe Hellvig

Traian Basescu a hotarat sa ramana in Romania, desi avea o „oferta de nerefuzat” din strainatate

Fostul presedinte spune ca Eduard Hellvig, este cel care il impinge pe Cristian Busoi in cursa pentru Primaria Capitalei si il invita pe actualul sef al SRI sa-si vada de functie si sa lase ”jocurile politice”.

Traian Basescu i-a transmis lui Eduard Hellvig sa-si vada de SRI si sa lase jocurile politice legate de castigarea Primariei Capitalei

Data fiind buna relatie existenta intre Klaus Iohannis si Eduard Hellvig, Traian Basescu sustine si ca seful SRI l-a convins pe seful statului sa-i sustina pe fata protejatul. ”Busoi e pariul lui Hellvig. Luati-o ca pe o afirmatie pe care o fac. Hellvig greseste. El se gandeste ca din aceasta pozitie (de sef al SRI – n.r.) l-ar putea ajuta. Ii recomand sa nu faca astfel de jocuri politice. De asta s-a si plimbat Iohannis cu ursul (Cu Busoi – n.r.) prin Bucuresti, pentru ca il sustine Hellvig. O spun extrem de serios: sa isi  vada de treaba, ca sef de Serviciu (de informatii – n.r.)”, a a tinut Basescu sa aprecieze si sa recomande in mod public. n (S.B.)

Stefanel Marin a taiat-o de la UNPR la PM

Primul primar interimar care a preluat fotoliul de primar al Capitalei dupa arestarea lui Sorin Oprescu, Stefanel Dan Marin, a intors spatele UNPR-ului condus de Gabriel Oprea si a descins in ograda Miscarii Populare, alaturandu-se astfel lui Traian Basescu. Proaspat uns popular, Stefanel Marin a anuntat ca vrea sa ramana in administratia publica locala. Dorinta legati, mai mult ca sigur, de discutiile  care se poarta in MP ”cu privire la asumarea unei candidaturi (la Primaria Capitalei – n.r.)”.

author avatar
National
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger