AcasăPoliticaBasescu il arata cu degetul pe Dragnea: "Numai nu-i facea branci pe...

Basescu il arata cu degetul pe Dragnea: „Numai nu-i facea branci pe scazi in fiecare zi lui Ponta. A avut o intelegere sa scape de Ponta”

Traian Basescu nu ascunde faptul ca ia in calcul o intelegere, in privinta debarcarii fostului premier de la Palatul Victoria, si il arata cu degetul, in acest sens, pe succesorul lui Ponta la sefia Partidului Social Democrat.

Fostul sef al statului considera, asadar, ca Dragnea „l-a lucrat” pe fostul premier, pe care, afirma cel dintai, actualul presedinte social-democrat l-a vrut neaparat plecat de la Palatul Victoria. Mai mult, Basescu a dat de inteles, seara trecuta, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu exclude nici o posibila intelegere dintre actualul lider al PSD cu liderul de la Cotroceni, in privinta debarcarii lui Ponta.

„Dragnea numai nu-i facea branci pe scari in fiecare zi lui Ponta (…) Dragnea l-a vrut plecat, daca l-a vrut plecat din prostie, din rautate sau dintr-o intelegere cu Iohannis este greu de spus (…) el a crezut ca-si obtine libertatea, dar eu nu cred. (..) Cred ca Dragnea avut o intelegere sa scape de Ponta, a scapat”, si-a explicat punctul de vedere actualul lider al Miscarii Populare.

Mai mult Traian Basescu a adaugat ca, „daca nu era Colectivul (tragedia din clubul bucurestean, in urma incendiului din 30 octombrie-n.r), era altceva.

Va remaintim ca Ponta si-a anuntat demisia pe 4 noiembrie, iar ulterior, in urma unor consultari cu partidele parlamentare, cu societatea civila si cu reprezentanti ai Strazii- respectiv a manifestantilor care au iesit pe strazile din Capitala si din marile orase ale tarii pentru a cere schimbari in randul clasei politice, preseidntele Iohannis l-a desemnat prim-ministru pe tehnocratul Ciolos. Deunazi, acesta din urma si-a prezentat lista cu ministrii propusi pentru a prelua portofoliile ministeriale.

347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger