AcasăPoliticaBasescu ii da replica lui Ponta: Victoras, n-ai vrea sa ridicam un...

Basescu ii da replica lui Ponta: Victoras, n-ai vrea sa ridicam un Memorial al Plagiatorului?

Nici nu a apucat bine fostul premier sa vina cu o propunere – deloc magulitoare- care vizeaza si numele sau, ca Traian Basescu a si venit cu o replica usturatoare adresata lui Victor Ponta, cu tinta directa spre teza de doctorat a acestuia din urma.

Recentul mesaj adresat – pe Facebook- de catre social-democratul aflat, pana in noiembrie anul trecut, in fruntea Palatului Victoria a starnit reactii din partea celor vizati de postarea cu pricina. Dupa Raluca Pruna, care il anunta public, pe aceeais retea de socializare, despre faptul ca nu mai are de gand sa tolereze apelative si insinuari (DETALII AICI), si fostul lider de la Cotroceni foloseste aceeasi platforma media pentru a-i da replica fostului prim-ministru. „Victoras… Inteleg ca, incalzit de atmosfera voiculesciana de la Antena 3, in specifica-i inocenta, Victor Viorel Ponta a propus sa se ridice un Memorial al Crimelor Basismului. Ma rog, fiecare cu propunerile lui. Si totusi, Victoras, n-ai vrea tu ca in prima urgenta sa ridicam un Memorial al Plagiatorului?”, intreaba Basescu.

„Sunteti multi, dragutule”

Desi adresantul direct al mesajului sau e clar mentionata, fostul sef al statului nu ii omite nici pe ceilalti reprezentanti ai clasei politice si nu numai, in dreptul carora planeaza suspiciuni similare. „Ca sunteti multi, dragutule, si ati reusit sa raspanditi duhoarea voastra, a doctorilor plagiatori si peste invatamant, si peste politicieni, si peste parchete, si peste politie, si peste SRI etc, etc.”, conchide liderul PMP.

Va reamintim ca reactiile ministrului Justitiei si a fostului lider de la Cotroceni au venit ca urmare a mesajului facut public, via Facebook, de catre Ponta, la decizia municipalitatii de a denumi un spatiu public din Bucuresti in onoarea actorului Radu Beligan, recent plecat dintre cei vii. Postarea se incheie astfel: „PS – cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania putem avea acolo si incaperi cu numele „Monica Macovei” si „Raluca Pruna”! Merita tovarasele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!”.

author avatar
Cristina Stefan
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger