AcasăPoliticaBasescu ii da ghionturi lui Mihalache in timpul somnului

Basescu ii da ghionturi lui Mihalache in timpul somnului

Trimis acasa de seful Cancelariei prezidentiale, Traian Basescu ii recomanda lui Dan Mihalache sa moara de grija presedintelui pe care il consilieaza, nu de a lui.

Fostul sef de stat i-a articulat din aceeasi lovitura si pe Dan Mihalache, si pe Klaus Iohannis

Apetitul demonstrat de Traian Basescu pentru politica activa pare sa-l deranjeze pe Dan Mihalache. ”Eu ma uit, eu cred, strict teoretic, cand ai fost doua mandate presedinte, cred ca e bine sa mai stai si pe acasa”, a apreciat seful consilierilor prezidentiali, duminica seara, la un post TV. Deloc incantat de recomandare, destinatarul a ripostat, ieri pe Facebook, cu o lovitura care nu l-a vizat doar pe Mihalache, ci si pe actualul presedinte. “Draga Mihalache, inteleg ca, ieri seara, la televiziunea de casa a Cotrocenilor, Antena 3, in emisiunea jalnicului propagandist Radu Tudor, bine sustinut de unsurosul Chirieac, ai facut afirmatia, citez, <<in locul lui Basescu, m-as duce acasa>>.

Seful Cancelariei prezidentiale ar prefera un peisaj politic lipsit de Basescu

Este parerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilitati in stat. Totusi, in momentele in care nu dormi in timpul serviciului, n-ai putea sa-i faci recomandarea SA STEA MAI MULT ACASA sefului tau direct, domnul Iohannis, care este presedinte in functie? Ia mai gindeste-te putin, Mihalache”, a comentat acid Traian Basescu. Calcat pe coada de oamenii aflati in prezent la butoanele Romaniei, Basescu nu a ezitat sa arunce o umbra de indoiala si asupra versiunii oficiale avansate in cazul tragediei de la clubul Colectiv. ”Daca ma ingrijoreaza ceva este intarzierea expertizei facute la Petrosani. Ceva nu se leaga in ceea ce priveste intarzierea in prezentarea rezulatelor expertizei. Ceva nu este in regula. Probabil rezultatele expertizei nu duc la toate concluziile acreditate pana acum, nu neaparat la viteza de propagare a incendiului, ci la substantele care au rezultat din acest incendiu. Este o parere”, a zgandarit sensibilul subiect Basescu.

author avatar
Simona Badulescu
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger