AcasăPoliticaBasescu i l-a propus lui Iohannis premier pe Tomac

Basescu i l-a propus lui Iohannis premier pe Tomac

PMP-ul „si-a facut datoria de partid de opozitie” si a facut o propunere de premier. Asta au anuntat pemepistii la iesirea de la discutiile-fulger cu Klaus Iohannis.

Varianta inaintata de catre actuala conducere a popularilor presedintelui Iohannis, pentru sefia Guvernului, la consultarile de joi la pranz este fostul numar 1 in cadrul PMP-ului si actualul actualul presedinte executiv al formatiunii, Eugen Tomac.

Mana dreapta a lui Basescu la varful PMP a fost, bunaoara, nominalizat drept candidat al PMP-ului pentru Palatul Victoria. „”Mi se pare inadmisibil ca opozitia sa vina sa spuna ‘n-avem propuneri'”, a lamurit Basescu demersul formatiunii sale, adaugand ca al sau coleg are o „buna imagine la Bruxelles”.

Intrebat cum de nu este chiar domnia sa nominalizarea PMP pentru postura de prim-ministru, de vreme ce in campanie a afirmat in cateva randuri ca ar fi „cel mai bun premier”, Traian Basescu a raspuns, razand, urmatorul lucru: „doamna, eu sunt cel mai bun, dar nu suficient de tanar. Venim cu oameni noi in politica”.

In alta ordine de idei, va spunem ca discutiile cu seful statului au durat in jur de 10 minute, dar si ca Iohannis a intarziat cam doua minute la consultarile cu PMP, la un moment data Basescu uitandu-se la ceas, inainte sa apara presedintele in sala in care au avut loc discutiile.

author avatar
Cristina Stefan
290 afisari

4 COMENTARII

  1. De cand la PMP opozitia propune premier ? De ce nu a candidat PMP cu Tomac propunere de premier in campania electorala, caci poate ar fi obtinut si vreun procent „ceva mai serios” ?

  2. Asta e cel cu „ciuma rosie”? Ca premier asta imparte romanii in „ciumati” si neciumati. Asta ne trebuie noua acum?

  3. Un securist propune un acoperit, vedeti cum se ajuta intre ei. A facut acest lucru la bascalie dupa ce i-a sucit mintile lui Iohannis, Basescu a venit cu acesta propunere sa zica ca ei ii intereseata tarisoara . E o mizerie de manipulare a lui Basescu pt. ca acest lucru se hraneste, o sa vedeti ce destabilizare face in parlament cu aceia 5% care a obtinut de la oameni necunoscatori ai adevarului. Cum sa votezi pe Basescu cit rau a facut Romaniei, va dau un singur exemplu: Cind nu l-a lasat pe Ponta sa mearga la UE cind se discuta bugetul pt. ani 2014-2020 si a mers el acesta a obtinut cel mai mic buget pt. ca a spus acolo ca Romania nu are nevoie de fonduri UE si a lasat la aprecierea lor cit vor sa ne dea, acest ewte roman si tine cu tara lui ? RUSINE BASESCULE !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger