AcasăPoliticaPresedintele Basescu i-a urat "La multi ani" lui Crin Antonescu. Il felicit...

Presedintele Basescu i-a urat „La multi ani” lui Crin Antonescu. Il felicit ca nu si-a facut ziua pe stadion!

Cum duminica e ziua fostului presedinte al Senatului, seful statului i-a transmis felicitari lui Crin Antonescu, atat ca urare traditionala adresata sabatoritului, cat si pentru faptul ca nu si-a sarbatorit ziua de nastere pe stadion.

Totul in conditiile in care fostul partener al lui Antonescu de la conducerea USL, Victor Ponta, a ales sa-si lanseze candidatura la prezidentiale chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, in cadrul unui eveniment de proportii, la care au asistat cateva zeci de mii de oameni.

„Ii urez ‘La multi ani!’, ca oricarui om de ziua lui, indiferent pe ce bariera politica se situeaza. De ziua lui ii spui omului ‘La multi ani!'”, i-a transmis Traian Basescu fostului presedinte al PNL, in ziua in care Crin antonescu implineste 55 de ani.

Apoi presedintele a completat, razand, urarea adresata sarbatoritului zilei. „Sigur, il felicit pe Crin Antonescu ca nu si-a facut ziua pe stadion”, a punctat, in gluma, Basescu, semn ca nu a uitat ca Ponta si-a serbat ziua pe Arena Nationala, cel mai mare stadion din Capitala.

Nici nu avea cum, de vreme ce le-a marturisit ziaristilor care i-au adresat intrebari pe aceasta tema ca a vazut la jurnalele de stiri ce s-a intamplat pe Arena Nationala, si ca Ponta i s-a parut ca seamana „cu Kim Jong-un asta”. „Sa faci de ziua ta asta, arata ca omul asta si-a pierdut cumpatul. Va fi vai de noi cu un presedinte ca Ponta Kim Jong-un”, a concluzionat Basescu.

author avatar
Cristina Stefan
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger