AcasăPoliticaBasescu i-a transmis noului ministru al Justitiei: "Principalul obiectiv, un MCV favorabil...

Basescu i-a transmis noului ministru al Justitiei: „Principalul obiectiv, un MCV favorabil Romaniei”

Traian Basescu i-a urat succes noului ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, spunandu-i totodata, in cadrul ceremoniei de investire, ca obiectivul sau principal, in noua calitate, este obtinerea unui raport MCV favorabil Romaniei.

„Sunt convins ca nu aveti niciun dubiu ca principalul dumneavoastra obiectiv este un MCV favorabil Romaniei, care sa ne permita intrarea in Schengen sau decizia favorabila in luna decembrie. Trebuie sa va spun deschis ca prea putine dintre cele ramase restante in MCV tin de ministrul Justitiei. Cele mai multe observatii si obiective de implinit tin de politicieni (…) Dar va asigur ca dumneavoastra veti fi responsabil”, a afirmat Basescu.

Cazanciuc a depus, luni seara, la Palatul Cotroceni, juramantul in functia de ministru al Justitiei, in cadrul unei ceremonii la care au fost prezenti si premierul Ponta, vicepremierul Dragnea, dar si alti ministri ai actualului Cabinet.

Seful statului a semnat, luni, decretul de numire a lui Cazanciuc in fruntea Ministerului Justitiei. Pana la aceasta data, interimatul la acest minister fusese asigurat de catre premierul Ponta, dupa ce Mona Pivniceru a demisionat de la sefia Justitiei, dupa ce a fost numita judecator la Curtea Constitutionala, din partea Senatului.

Citeste si: Robert Cazanciuc preia ministerul Justitiei. Basescu a semnat decretul de numire

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger