AcasăPoliticaBasescu: Geoana, Nastase si Ponta, talentatul presedinte Dragnea va va declara presedinti

Basescu: Geoana, Nastase si Ponta, talentatul presedinte Dragnea va va declara presedinti

Desi a inceput prin a spune ca n-ar fi vrut sa intre „in controverse publice”, fiind saptamana mare, se vede treaba ca fostul presedinte a facut o exceptie, transmitandu-le un mesaj fostilor lideri ai PSD, dar si actualului sef al formatiunii care a castigat alegerile de la finele anului trecut.

„Geoana, vezi ca, primul la rand, este Nastase”, transmite Traian Basescu, joi dimineata, pe Facebook, pe fondul initiativei privind infiintarea unei comisii de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, inclusa in programul de guvernare al actualei Coalitii.

„Ce bucurie pe capul celor pe care, din 2000 incoace, i-am batut in alegeri pe unde i-am prins. Isi vor lua, in sfarsit, revansa. Ce-i drept, nu la urne, ci la televizor. (…) Propunerea a avut atat succes, incat eu propun sa facem o ancheta si pentru alegerile prezidentiale din 2004”, considera fostul lider de la Cotroceni.

Continuand prin a le atasa o eticheta deloc magulitoare in dreptul a doi fosti lideri ai PSD, Basescu isi incheie analiza cu un post scriptum avandu-l drept destinatar unic pe Liviu Dragnea. „In felul acesta, putem sa le dam cate un mandat luzarilor Mircea Geoana si Adrian Nastase sau sa-l linistim pe Ponta ca, in 2009, desi la urne au pierdut, au reusit, totusi, sa fure voturi pe masura talentului innascut al PSD. Geoana, Nastase si Ponta, fiti, in sfarsit, fericiti. In concluziile anchetei, talentatul presedinte Dragnea va va declara presedinti ai Romaniei. Geoana, ai grija, asaza-te la coada, ca primul la rand este Adrian Nastase. Mai departe, va intelegeti voi cu Iohannis cum va randuiti la Cotroceni. (…) PS – Dragnea, ai grija, s-ar putea sa nu-ti placa ce se va spune la Comisie. Mai bine, lasa-i Parchetului General sa faca ancheta”, a mai notat Basescu, nu fara sa uite sa adreseze clasica urare de „Sarbatori Fericite!”

281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger