AcasăPoliticaBasescu: Formarea comisiei Nana, un abuz

Basescu: Formarea comisiei Nana, un abuz

Seful statului sustine ca aceasta comisie parlamentara care analizeaza achizitia de teren la Nana, in judetul Calarasi, ar fi un abuz, pentru ca ar fi constituita ca o „comisie politica”, fara sa se doreasca aflarea adevarului.

„Consider ca e un abuz formarea unei comisii parlamentare (comisia Nana-n.r) privind investigarea achizitionarii de teren a familiei mele”, a declarat, marti seara, presedintele Basescu, adaugand ca aceasta comisie ar ancheta o afacere privata, la cererea premierului. Seful statului a amintit, in acest sens, o decizie a Curtii Constitutionale, pentru a intari opinia cum ca ar fi vorba de un abuz, de vreme ce comisia parlamenteaza cerceteaza Guvernul, nu persoane fizice. „Daca ar fi citit hotararile Curtii Constitutionale, ar fi constatat ca persoane private nu pot fi chemate in fata unei comisii parlamentare”, a adaugat seful statului.

Nu in ultimul rand, Basescu a sustinut ca e vorba de o „comisie politica ce nu are niciun element comun cu dorinta de a afla adevarul”.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger