AcasăPoliticaBasescu: Foarte probabil voi candida

Basescu: Foarte probabil voi candida

Cum saptamanile pana la alegerile parlamentare se tot scurg, partidele politice lucreaza la definitivarea listelor si a planurilor electorale, in timp ce politicienii isi anunta intentiile pentru scrutinul din decembrie.

Desi zilele trecute fosta sefa a PMP, Elena Udrea, anunta ca s-a decis sa intre in aceasta cursa electorala, dar nu din partea formatiunii conduse la momentul de fata de catre Traian Basescu, ci ca independent, fostul lider de la Cotroceni pare sa oscileze inca in privinta deciziei de a candida la parlamentare.

Desi balanta pare sa incline spre partea in care numele fostului sef al statului ar urma sa se regaseasca pe listele electorale, la scrutinul de pe final de an, Traian Basescu a invocat, seara trecuta, la postul B1 TV, faptul ca, pana va spune clar da sau nu, asteapta rezultatele unui studiu sociologic, din care sa se convinga faptul ca un astfel de pas ar ajuta formatiunea pe care o conduce. „Foarte probabil voi candida. (…) Partidul spune ca as fi util, dar eu vreau sa ma conving si stiintific, nu numai… Pe de alta parte, (…) experienta pe care am acumulat-o poate fi utila Romaniei (…) Nu sunt un politician nou, singurul meu contraargument poate fi ca am o experienta uriasa, vreau s-o folosesc in continuare”, a precizat Basescu, fostul sef al statului alegand sa nu dezvaluie daca ar vrea sa fie senator sau deputat.

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger