AcasăPoliticaBasescu: Este important ca Romania sa revina in Africa

Basescu: Este important ca Romania sa revina in Africa

Aflat la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeana – Africa, reniune care se incheie joi, seful statului a pledat pentru ca Romania sa revina pe piata africana.

„Este important ca Romania sa revina in Africa (…) este o piata pe care Romania poate fi extrem de competitiva si e pacat sa nu ne largim orizontul”, a punctat presedintele.

Totodata, seful statului a punctat cateva dintre subiectele abordate la intrunirea de la Bruxelles, printre ele constituirea unui dialog politic intre Uniunea Africana si UE, vizand combaterea terorismului, dar si a pirateriei. Mai mult, presedintele Basescu e de parere ca e nevoie ca, in ansamblul sau, comunitatea africana sa fie sprijinita in probleme de invatamant si educatie.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger