AcasăPoliticaBasescu e transant: In problema refugiatilor avem obligatia sa nu fim aliatii...

Basescu e transant: In problema refugiatilor avem obligatia sa nu fim aliatii nemtilor

Dupa ce a sustinut cu tarie si in repetate randuri faptul ca Romania nu ar trebui sa accepte ideea de cote de imigranti, de aceasta data fostul sef al statului e cat se poate de transant, in aceeasi chestiune, a refugiatilor, cand vine vorba despre decizii luate de reprezentanti ai clasei politice din Germania, fara sa dea, insa, nume.

Concluziile lui Traian Basescu vin in contextul in care, in ultimele zeci de ore, s-a dezbatut intens chestiunea unor agresiuni despre care se vehiculeaza ca ar fi fost savarsite, in noaptea dintre ani, de cateva zeci de imigranti ajunsi in Germania.

Pe langa alte mentiuni, fosutl presedinte noteaza, in postarea sa de miercuri, de pe Facebook, faptul ca „politicienii nemti nu se dezmint, iar in cea de a doua decada au pricopsit Europa cu problema refugiatilor islamisti pe care incearca s-o impuna cu forta, ca de obicei, tuturor natiunilor traitoare pe Batrinul Continent”, dar si ca se asteapta ca, peste o perioada de timp de cativa ani, aceiasi reprezentanti ai clasei politice germane sa admita ca au gresit. „Si tot ca de obicei, marii perdanti vor fi tarile mici si mijlocii ale Europei. De data aceasta, in problema refugiatilor, avem obligatia sa nu fim aliatii lor”, considera Basescu.

Iar pentru a mai taia din elanul celor de la care se astepta ca nu vor vedea cu ochi buni cele exprimate in postarea cu pricina, actualul lider al Miscarii populare subliniaza faptul ca admira poporul german, dar si ca iubeste Romania, dar si Europa crestina.

author avatar
eNational
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger