AcasăPoliticaBasescu: E necesar ca informarile adresate presedintelui privind infectiile din spitale sa...

Basescu: E necesar ca informarile adresate presedintelui privind infectiile din spitale sa fie facute publice de SRi

Fostul lider de la Cotroceni reactioneaza in chestiunea dezinfectantilor folositi in unitatile spitalicesti autohtone.

In putine cuvinte, fostul presedinte a lasat sa se inteleaga ca in opinia sa se impune o desecretizare, din directia Serviciului Roman de Informatii, a informarilor trimise sefului statului in privinta infectiilor intraspitalicesti.

Traian basescu si-a facut publica opinia in aceasta chesitiune prin intermediul unei postari pe o retea de socializare. „Din afirmatiile purtatorului de cuvint al SRI inteleg ca in ultimii 5 ani institutia a informat Presedentia cu privire la tratarea defectuoasa a infectiilor din spitale, cu substante dezinfectante diluate, furnizate de firma domnului Condrea sau de orice alt furnizor care a diluat (falsificat) substantele de dezinfectie”, noteaza fostul numar 1 in stat.

Ca urmare a acestor aspecte, Traian Basescu vede necesara o astfel de desecretizare, in vederea lamuririi unor aspecte ce tin de aceasta problematica de interes national. „Cred ca este corect si necesar ca informarile adresate Presedintelui Romaniei pe aceasta problema sa fie facute publice de catre SRI”, conchide fostul sef al statului.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger