AcasăPoliticaBasescu, dupa respingerea propunerii privind scaderea numarului alesilor la 300:"Din pacate, USL...

Basescu, dupa respingerea propunerii privind scaderea numarului alesilor la 300:”Din pacate, USL exista”!

In opinia fostului sef al statului, votul dat in prima instanta – a se citi in cadrul primei Camere sesizate, respectiv in Senat– asupra proiectului ce vizeaza reducerea numarului parlamentarilor la 300 a fost, practic, un test care sa dovedeasca „daca USL mai exista”.

Anuntand, inaintea votului dat in sedinta de marti a Camerei Superioare a Legislativului ca, pe langa faptul ca „votul de azi va fi un semnal decisiv pentru soarta acestei legi”, si asta desi Camera Deputatilor e forul decizional, Traian Basescu a notat pe contul sau de pe o retea de socializare faptul ca vrea sa descopere un anume lucru. „Vom vedea si daca USL mai exista”, nota fostul lider de la Cotorceni inainte sa se afle rezultatul votului.

Cateva ore mai tarziu, odata ce s-a anuntat ca proiectul legislativ initiat de mai multi deputati, printre ei si de ex-seful PMP, formatiune pe care acum o conduce chiar Traian Basescu, fostul presedinte a revenit asupra mesajului initial, cu o adaugire in chip de concluzie la testul cu pricina. „Completare la ora 15.00 Din pacate, USL exista. PSD si PNL au votat impotriva proiectului cu 86 de voturi pentru respingere si 2 voturi pentru aceasta lege. USL exista”, suna mesajul lui Traian Basescu, de pe Facebook. O reactie pe acest subiect a avut si Eugen Tomac. Cititi detalii AICI.

Va reamintim ca Uniunea Social Liberala- formata din PSD, PNL, PC- s-a destramat, oficial, in primavara anului 2014, mai exact in luna februarie, cand liberalii anuntau iesirea de la guvernare.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger