AcasăPoliticaBasescu dezgroapa securea razboiului

Basescu dezgroapa securea razboiului

Traian Basescu pune tunurile pe actuala putere

Traian Basescu a semnat fara vorba multa decretul de numire a Ramonei Manescu in fruntea Transporturilor, dar i-a desfiintat in schimb pe Victor Ponta si Crin Antonescu.

Traian Basescu pune tunurile pe actuala putere
Ramona Manescu este ministru al Transporturilor cu acte-n regula

Basescu a demonstrat ca de celebra coabitare s-a ales praful, oricat a vrut Victor Ponta sa mimeze, de ochii partenerilor straini, tinerea ei in viata. ”E timpul ca Victor Viorel Ponta sa guverneze, nu sa televizeze”, a sunat Basescu goarna de razboi. Un razboi care fara doar si poate va dura un an, pana la alegerile prezidentiale din toamna lui 2014, si al carui prim act s-a derulat ieri. ”Cred ca romanii sunt mai putin interesati de ce crede Ponta despre presedinte si ar vrea sa auda de la el cum reduce somajul, cum relanseaza investitiile, care e perspectiva Romaniei. Ce nu intelege Victor Viorel Ponta, ca de altfel multi analisti, e ca eu nu sunt in campanie, nu mai candidez la nimic. Oricate procente as avea, multe sau putine, in scadere sau in crestere (e adevarat sunt cam in crestere) nu ma mai ajuta la nimic. Nu mai candidez, nu mai sunt dadaca unui partid parlamentar, nu imi mai folosesc la nimic. De aceea, nervii lui Antonescu, Ponta, utilizarea unor etichetari nepotrivite la intoarcerea din vacanta sunt inutili”, a atacat direct Basescu, la doar cateva ore dupa ce premierul Ponta isi luase zborul spre Chisinau. Virulenta mesajului, ca si aluzia discreta la cresterea popularitatii sale, arata clar ca Traian Basescu si-a asumat rolul de lider al Opozitiei, rol care are in fisa postului punerea tunurilor pe Guvern.

A investit-o pe Manescu in pauza de-o tigara

Ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Transporturilor s-a desfasurat, ieri, pe ”repede inainte”. Prezent in sala doar cele cateva minute necesare citirii decretului si a juramantului, Traian Basescu a tinut sa-i dea un bobarnac noului ministru, pe langa felicitarile de bon-ton. ”Sper ca nu veti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA”, a “intepat” Basescu, cu referire la o interpelare facuta de Manescu la PE, in 2010, in care pleda pentru desfiintarea DNA. Spre norocul lui, liderul PNL a presimtit ceva si a parasit sala in momentul in care a inceput sa vorbeasca Traian Basescu. “Nu o sa ajunga niciodata presedinte, nu stie sa respecte functia”, a comentat Basescu plecarea liderului PNL.

author avatar
Simona Badulescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger