AcasăPoliticaBasescu, despre varianta unui guvern de tehnocrati: Esec garantat. Solutia e pentru...

Basescu, despre varianta unui guvern de tehnocrati: Esec garantat. Solutia e pentru tari bananiere

Desi s-a vehiculat drept varianta, odata ce, miercurea trecuta, Victor Ponta a anuntat depunerea mandatului de premier si, implicit, al Executivului sau, ideea unui guvern de tehnocrati nu constituie, in opinia fostului sef al statului, o solutie valabila.

O astfel de varianta ar fi eronata si ar cauza un „esec garantat”, a punctat fostul lider de la Cotroceni. „Cu cine sa vorbeasca tehnocratii in Parlament? Trebuie sa treaca bugete, legi… Cine-i asculta”, e de parere Traian Basescu, subliniind ca e nevoie ca un executiv sa se poata baza pe sustinerea Legislativului.

De altfel, a explicat fostul lider de la Cotroceni a explicat, duminica seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca nici in alte state europene nu s-a luat in calcul o asemenea varianta, avand in vedere ca e nevoie de Cabinete politice si ca „un guvern de tehnocrati n-are cum sa reziste si cum sa indeplineasca obiectivele”. „Povestea cu tehnocratii n-a functionat nicaieri in Europa si europa e civilizata si rabdatoare (…) Solutia tehnocratilor e pentru tari bananiere”, a lamurit actualul lider al Miscarii Populare.

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger