AcasăPoliticaBasescu, despre refacerea USL: Este o inselatorie odioasa. Ce spune despre Tariceanu!

Basescu, despre refacerea USL: Este o inselatorie odioasa. Ce spune despre Tariceanu!

Seful statului a facut o serie de remarci usturatoare in ceea ce priveste initiativa lui Ponta si a lui Tariceanu de a reface USL-ul.

Traian Basescu testeaza mai multi candidati in acelasi timp

Semnarea, vineri, de catre reprezentantii PSD, UNPR, PC si PRL, a unui prim demers in aceasta directie este catalogata de Basescu drept o „inselatorie”, presedintele insistand asupra faptului ca Partidul Liberal Reformator, in fruntea caruia se afla fostul premier, nu este nici macar inregistrat. „Ce au facut astazi liderii aliantei de stanga este o inselatorie odioasa. Cum poti sa reinfiintezi USL cu PLR care nu este inregistrat?”, s-a intrebat, seara trecuta, liderul de la Cotroceni.

Basescu l-a intepat apoi pe Tariceanu, comparandu-l cu un celebru personaj din scrierile lui Caragiale. Insa a tinut sa sublinieze o data in plus ca USL-ul nu se poate reface, de vreme ca PLR-ul nu este inregistrat, cu acte in regula, ca partid politic. „Hai ca domnul Calin Popescu-Tariceanu a ajuns un soi de Agamita Dandanache, este pe un pod si crede ca este pe alt pod (…) Bun. Varsta la unii oameni produce efecte, dar ma asteptam ca macar ceilalti sa realizeze ca omul asta nu are un partid si ei au refacut USL”, a afirmat presedintele, in cadrul unei declaratii sustinute la Cotroceni.

283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger