AcasăPoliticaBasescu, despre R. Arafat: Daca nu isi schimba mentalitatea sau daca nu...

Basescu, despre R. Arafat: Daca nu isi schimba mentalitatea sau daca nu este schimbat, va face mult rau sistemului de urgenta/Deficientele sunt majore

Fostul sef al statului considera ca ar fi nevoie ca secretarul de stat din Ministerul de Interne, specializat pe interventii de urgenta, medicul Raed Arafat, nimeni altul decat fondatorul SMURD, sa faca un pas inapoi.

O astfel de masura s-ar impune binele sistemului autohton de urgenta, din cate a subliniat, intr-un interviu acordat unde.tv, Traian Basescu. „Arafat daca nu isi schimba mentalitatea sau daca nu este schimbat, va face mult rau sistemului de urgenta din Romania. (…) Arafat e un etatist convins el nu intelege ce inseamna si resursele societatii”, e de parere fostul presedinte.

In sustinerea spuselor sale, Basescu a adus ca argument situatii in care au intervenit echipaje specializate in situatii de urgenta – accidente de pe drumuri nationale, comparativ cu situatii ca accidentul din Apuseni, cu avionul care transporta echipa medicala catre Oradea. „Stiti cand sunt accidente pe DN 1, se insira masinile rosii, se insira televiziunile, dar in Apuseni nu sunt in stare sa gasesc un avion”, considera fostul sef al statului.

Ca o concluzie, fostul presedinte a sustinut ca, desi s-ar incerca mascarea lor, problemele la acest nivel sunt mari. „Deficientele sunt majore, sunt ascunse sub niste poze impresionante cu masinile rosii si cu pompieri in uniforma rosie”, a conchis Basescu.

author avatar
eNational
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger