AcasăPoliticaBasescu, despre o posibila noua suspendare: Intru in campanie si nu o...

Basescu, despre o posibila noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Seful statului a lasat sa se inteleaga ca eventualitatea unei noi suspendari nu il ingrijoreaza, dimpotriva, sustinand, zambind, ca daca acest lucru se va intampla, nu va fi tocmai benefic pentru initiatorii unui astfel de demers, pentru ca Basescu ar intra apoi in campanie electorala.

Traian Basescu nu se teme de o eventuala suspendare, convins fiind ca masura ar avea un efect opus celui scontat, da de inteles presedintele. „Intru in campanie si nu o sa le fie bine. Sa stiti ca in campanie am capacitate uriasa de revitalizare”, a sunat raspunsul presedintelui la o intrebare in legatura cu aceasta chestiune, adresata la finele conferintei sustinute de Traian Basescu la incheierea Summitului NATO din Tara Galilor.

Ipoteza unei a treia suspendari a liderului de la Cotroceni (dupa precedentele doua, din 2007, respectiv 2012-n.r) revine in atentia presei in conditiile in care liderul PLR propune initierea unei astfel de proceduri. Vineri, Calin Popescu Tariceanu a lansat ipoteza declansarii procedurii de suspendare si demitere a sefului statului, urmand ca referendumul de demitere sa aiba loc chiar simultan cu primul tur al prezidentialelor din noiembrie.

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger