AcasăPoliticaBasescu, despre cazul Elenei Udrea: E o situatie de Guinness Book. Trebuie...

Basescu, despre cazul Elenei Udrea: E o situatie de Guinness Book. Trebuie sa fii extrem de tare sa rezisti

Traian Basescu si-a declarat, o data in plus, increderea in „omul” Elena Udrea, sustinand ca fostul ministru „nu minte” si ca nu a auzit-o niciodata pe fosta sefa a PMP vorbind despre bani.

In primul sau interviu televizat, de la incheierea mandatului in fruntea statului, Traian Basescu a vorbit, luni seara, la TVR, si despre fosta sefa a Partidului Miscarea Populara, aflata la acest moment in arest preventiv, insistand, insa, sa spuna ca nu se va situa in „corul mediatic care se desfasoara acum la adresa Elenei Udrea, mai ales ca maine (marti-n.r) acest om se prezinta in fata judecatorilor„.

Cat priveste faptul ca fostul ministrul al Dezvoltarii si Turismului este vizata de mai multe solicitari ale procurorilor, privind incuviintarea urmaririi penale si a arestarii preventive, Traian Basescu a vorbit despre un adevarat record in materie de astfel de cereri. Mai mult, fostul sef al statului considera ca doar un om puternic ar putea face fata unei asemenea situatii. „Recunosc ca e o situatie de Guinness Book, e asa o avalansa, pentru care trebuie sa fii extrem de tare sa rezisti, sa ai un caracter foarte puternic, pentru ca altfel te prabuseste moral„, a precizat fostul presedinte, amintind ca nu isi va schimba pararea, decat in cazul in care un judecator decide ca deputatul e vinovat, situatie in care va respecta decizia Instantei.

Nu in ultimul rand, in cadrul aceluiasi interviu acordat Televiziunii Publice, Traian Basescu a afirmat ca, dupa cum o stie pe Elena Udrea, ex-sefa PMP e „un om care nu minte si in care poti avea incredere”. Fostul sef al statului a tinut sa precizeze si ca a trecut mai bine de un deceniu de cand a colaborat cu fostul ministru al Turismului. „Eu n-am auzit-o pe femeia asta vorbind de bani, sa ia bani, sa faca ceva, sunt 11 ani de cand colaborez cu ea si am si investit enorm – incredere si politica„, a sustinut Basescu.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger