AcasăPoliticaBasescu, despre acuzatiile E. Udrea la adresa lui Coldea: In mod categoric...

Basescu, despre acuzatiile E. Udrea la adresa lui Coldea: In mod categoric mi-a spus

Fostul sef al statului a confirmat, duminica, faptul ca Elena Udrea i-a adus la cunostinta anumite chestiuni cu privire la generalul Florian Coldea, acuzatii la adresa celui din urma pe care fostul ministru le-a lansat, recent, in presa.

Intrebat daca stia, asadar, despre chestiunile sustinute public de catre fosta sefa a PMP la adresa celui care este actualmente director interimar al Serviciului Roman de Informatii, dupa demisia lui George Maior din fruntea SRI, fostul sef al statului a confirmat ca Udrea ii spusese, insa a sustinut ca seful statului nu are cum sa verifice validitatea unor astfel de informatii.

„Mi-a spus, in mod categoric mi-a spus, dar presedintele nu are niciun mijloc de verificare. Singura institutie care, legal, controleaza serviciile de informatii este Parlamentul Romaniei. Presedintele doar este un beneficiar de informatie strategica”, a afirmat, duminica, Traian Basescu, la Congresul PMP, dupa discursul sustinut in fata celor prezenti la reuniunea de la Palatul Parlamentului.

Cititi si: Elena Udrea: “Traian Basescu stie ca Florian Coldea i-a cerut bani lui Cocos”

Elena Udrea, denunt la DNA impotriva sefului interimar al SRI: “Fostul sot mi-a spus ca, la solicitarea domnului Coldea, i-a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, in cash, pentru finantarea  televiziunii!”

Reactia lui S. Ghita, dupa afirmatiile Elenei Udrea: Ma surprind acuzatiile dansei

Udrea: Coldea trage de timp

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger