AcasăPoliticaBasescu da Guvernului Ponta o ”perversa” de la Pecica

Basescu da Guvernului Ponta o ”perversa” de la Pecica

Traian Basescu stie sa profite de orice balbaiala si greseala a guvernantilor

Cine cauta ”emblema neputintei guvernamentale” dambovitene o va gasi pe autostrada Nadlac-Pecica, a decretat Traian Basescu.

Traian Basescu stie sa profite de orice balbaiala si greseala a guvernantilor

Vizita de lucru efectuata pe santierul autostrazii Nadlac i-a oferit sefului statului ocazia de a pune tunurile pe guvernul condus de partenerul sau de coabitare: ”Eu sunt aici pentru ca stiam din informari ca nu se lucreaza si pentru ca trebuie tras un semnal de alarma despre intrarea in niste bune practici cand vine vorba de decizii guvernamentale (…) Aceasta este emblema neputintei noastre, exact la intrarea din Europa in Romania, Guvernul arata ca nu poate mai mult”. Iar ca o dovada in plus ca asa stau lucrurile, Basescu a atacat actuala putere si pe tema maririi taxelor, subiect la moda in acest sezon estival: ”Suspectati-i de proasta guvernare. Cum te gandesti sa pui taxe la chirii dar nu utilizezi bani europeni pentru terminarea acestui tronson de 39 de km?”. Dupa atatea critici constructive, finalul alocutiunii prezidentiale a fost pe masura: ”Plangeti dupa bani si ati ingropat o gramada de bani in santiere neterminate”.

PSD rezista la orice provocare, nu renunta la Basescu

In timp ce Traian Basescu tuna si fulgera impotriva puterii USL la Pecica, purtatorul de cuvant al PSD-ului, Catalin Ivan, se jura ca social-democratii nu vor face jocul presedintelui, demarand o noua suspendare: ”Nu-l vom mai suspenda pe Traian Basescu si orice razboi pe care il vrea cu USL-ul se va lovi de un zid”. Mai mult, Ivan a perorat despre efectele benefice ale coabitarii Basescu-Ponta si a decretat intelegerea ca fiind una ”obligatorie” in vederea refacerii credibilitatii externe.

author avatar
Simona Badulescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger