AcasăPoliticaBasescu crede ca PSD-ul va ajunge curand in opozitie: Toamna ne prinde...

Basescu crede ca PSD-ul va ajunge curand in opozitie: Toamna ne prinde cu UNPR in alianta cu PNL

Fostul sef al statului considera ca anotimpul urmator va aduce o schimbare nu doar la nivel de vreme, ci si pe scena politica. In sensul ca, in conformitate cu previziunea lui Traian Basescu, pe social-democrati toamna ii va gasi nu la putere, ci in opozitie.

Iar la polul opus, principala formatiune din opozitie, la acest moment, PNL-ul, ar urma sa se gaseasca in aceesi tabara cu Uniunea condusa de Gabriel Oprea. „Toamna ne prinde cu UNPR in alianta cu PNL. Asa va fi interesul national. Si cu PSD in opozitie”, a opinat, citat de Romania Tv, fostul lider de la Cotroceni, luni, la plecarea de la sediul central al Partidului Miscarea Populara, unde s-a aflat, din nou, in vizita.

Cat priveste proiecutl noului Cod fiscal, Basescu e de parere ca va fi votat din nou in Parlement, iar presedintele il va promulga. „Cred ca iresponsabiliatea cu privire la stabilitatea macroeconomica a Romaniei este maxima”, a sustinut fostul presedinte, avertizand asupra faptului ca „2017 va fi anul 2010 al crizei profunde”.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger