AcasăPoliticaBasescu crede ca Ciolos ar trebui sa-l "puna pe liber" pe seful...

Basescu crede ca Ciolos ar trebui sa-l „puna pe liber” pe seful Ministerului Agriculturii

E nevoie sa se afle ‘daca este vreo urma de adevar’ in spusele ministrului, considera fostul sef al statului, care crede, de asemenea, ca se impune ca institutiile responsabile in materie sa faca o verificare. Insa pana atunci, Traian Basescu e de parere ca seful Guvernului ar trebui sa il scoata pe Irimescu din componenta actualului Cabinet, mai exact sa il demita de la sefia Ministerului Agriculturii.

Ecourile declaratiilor lui Achim Irimescu nu par sa se stinga prea curand. Avand in vedere afirmatiile pe care le-a facut, recent, intr-un interviu, cum ca din tara ar fi plecat, catre Elvetia, cu camioane, nu mai putin de 35 de miliarde de euro, in timpul mandatului fostului presedinte, Traian Basescu a subliniat, o data in plus, seara trecuta, la Romania TV, ca Irimescu ar trebui sa mearga si sa spuna toate aceste lucruri organelor competente. Mai clar fie spus, sa faca un anunt fie la DNA, fie la Parchetul General.

„Ar trebui sa spuna care au fost baietii care l-au informat, daca nu cumva l-au intoxicat sa-l faca sa iasa sa spuna prostii (…). Toti cei responsabili sa suporte consecintele legii, daca s-a intamplat asa ceva. Daca nu, cre ca pana una alta, cel mai bun lucru care ar trebui facut ar fi ca domnul premier Ciolos sa-l puna pe liber putin, sa aiba timp sa dea explicatii la DNA de unde stie care sunt argumentele -sau la Parchetul General, si noi toti, suspectati de dansul ca am scos din tara 35 de miliarde de euro, sa ne ducem sa dam explicatii, ce stim fiecare”, a precizat actualul lider al PMP, in interviul acordat televiziunii amintite.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger