AcasăPoliticaBasescu atrage atentia: Nu intamplator s-a produs la Paris aceasta catastrofa/semnalul este...

Basescu atrage atentia: Nu intamplator s-a produs la Paris aceasta catastrofa/semnalul este extrem de puternic

Fostul sef al statului considera ca recentele atacuri produse in capitala Frantei – si care, sambata, au fost rebventicate de membrii gruparii Stat Islamic- pot fi considerate „un esec de proportii” al serviciilor de informatii din acest stat european, avand in vedere ca fost vorba despre sase atentate produse simultan.

Mai mult, comentand, seara trecuta, intr-o interventie telefonica la potul B 1 Tv, pe marginea masacrului care a indoliat Franta, Traian Basescu e de parere ca prin aceste atentatelor din Paris teroristii islamisti au transmis un mesaj cat se poate de clar la adresa Europei. „Sunt convins ca Europa va avea mult de suferit. (…) Au intrat coordonat, cu buna stiinta. Cei care ii comanda din Sira, din Irak sau de unde ii comanda stiu precis unde se afla fiecare si cum sa-i utilizeze – care pentru atentate kamikaze, care priceput sa traga cu kalasnikov-ul, care stiu sa faca bombe. Va asigur ca sunt foarte multi pregatiti sa faca atentate in Europa”, atrage atentia fostul lider de la Cotroceni.

Mai mult, Basescu nu crede ca inima Frantei a fost aleasa intamplator pentru a fi lovita, simultan, de sase atacuri sangeroase – cu explozibili sau cu gloante trase din mitralierele cu care erau inarmati agresorii – violente in urma carora, din cate se stie pana acum, peste 129 de oameni au pierit si alte peste 350 de persoane au fost ranite. „Eu as considera evenimentele din noaptea trecuta (vineri noapte-n.r) (…) ca in acest moment teroristii islamisti au declarat razboi Europei. Nu intamplator s-a produs la Paris aceasta catastrofa, in inima culturala, in inima crestinismului, daca vreti, in inima traditiilor si a liberatilor europene. Semnalul este extrem de puternic”, avertizeaza fostul sef al statului.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger