AcasăPoliticaBasescu, atentat la siguranta lui Dragnea

Basescu, atentat la siguranta lui Dragnea

In timp ce Victor Ponta isi vede linistit de vacanta si nu da semne de iritare, fostul presedinte Traian Basescu marturiseste ca atitudinea lui Liviu Dragnea il scoate din sarite.

Traian Basescu ii sugereaza premierului sa-l dea cu capul de pereti pe liderul interimar al PSD

Candva, Dragnea i-a fost chiar simpatic lui Traian Basescu. „E tipul omului de la tara, istet, crescut intre blocuri. Adica multa instruire nu are, dar este istet si a luat smecheria orasului”, si-a justifica fostul presedinte afinitatea. Culmea, Basescu spune ca nu-i poarta pica lui Dragnea pentru ca s-a zbatut sa-l demita in 2012: „Daca cineva trebuia condamnat, trebuiau cei care bagau voturi in urna. Nu cred ca este imputabila lui Dragnea. Nu era un vot calitativ, ci cantitativ. Nu am citit dosarul, dar cand am vazut condamnarea am spus ca problema erau ticalosii din sectiile de vot”. Cu toate acestea, faptul ca actualul presedinte interimar al PSD nu-si vede lungul nasului si are impresia ca poate face legea in Guvern il enerveaza la culme pe fostul sef de stat. „Dupa parerea mea, Dragnea a intrat intr-o campanie de reconsolidare a puterii lui in partid si nu da doi bani pe avariile pe care i le produce lui Ponta (…) Iesirea cu chemarea ministrilor e inadmisibila. (…) Eu ii spuneam, daca mai faci o singura data asta, pierzi guvernarea si esti responsabil (…) Daca eu eram premier, ori il dadeam cu capul de toti peretii, ori avea demisia mea (…)

Liviu Dragnea il trimite pe fostul presedinte sa se bata cu PMP-istii lui

Ponta nu poate face lucrul acesta pentru ca e greu de crezut ca Iohannis o sa dea un premier de la PSD”, a mai sustinut Traian Basescu. Referindu-se la situatia actualului premier, fostul presedinte este de parere ca acesta trage ponoasele pentru o candidatura la care nu trebuia sa se inhame: ”Ponta a candidat de prost. A intrat erodat, a intrat plagiator, a intrat mincinos, a intrat cu RAFO (…) Klaus Iohannis venea ca floarea de colt din muntii Sibiului”. Analiza lui Traian Basescu nu a fost trecuta cu vederea de social-democrati, cel care s-a grabit sa raspunda fiind chiar actualul lider interimar. „Eu sunt un baiat de la tara, crescut curat si sanatos si educat de parintii mei si ma mandresc cu asta. (…) Traian Basescu este un om in varsta, nefericit. Poate dumnealui este obisnuit la PMP sa se dea cu capul de pereti intre ei. Noi avem relatii civilizate”, a comentat Dragnea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
450 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger