AcasăPoliticaBasescu asigura ca alege prima varianta intre "nevoia de a consolida justitia"...

Basescu asigura ca alege prima varianta intre „nevoia de a consolida justitia” si „reflexul firesc de a-ti apara fratele”

Ca o concluzie a declaratiei de presa in care a sustinut ca nu a incercat sa intervina niciodata in vreun act de justitie si nici in vreun proces al lui Sandu Anghel („Bercea Mondial”), dar si ca oamenii legii vor face lumina in cazul in care este implicat Mircea Basescu, presedintele a tinut sa puncteze ca alege „nevoia de a consolida justitia”, in fata „reflexului firesc de a-ti apara fratele”.

Cu voce joasa ce a lasat sa tradeze emotie, Basescu a incheiat declaratia de presa de la Palatul Cotroceni asigurand opinia publica de faptul ca alege nevoia de a consolida justitia. „As vrea sa inchei asigurandu-va ca nu voi face niciun fel de interventie, la nicio institutie a statului, pentru a-l proteja pe fratele meu, este major, responsabil pentru faptele lui, si daca a savarsit ceva ilegal va trebui sa raspunda in fata legii (…) Inchei asigurandu-va ca intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-ti apara fratele aleg consolidarea justitiei”, a declarat Traian Basescu.

Totul dupa ce a spus ca nu se va transforma in avocatul fratelui sau si ca nu il acuza de nimic, cu exceptia „anturajului”. „Esti fratele presedintelui nu te scuteste de responsabilitate. Sper ca varianta pe care mi-a spus-o fratele meu este cea reala. Regret ca fratele meu s-a implicat intr-un astfel de anturaj, cu consecintele pe care le vedem, dar sunt increzator ca justitia va scoate la iveala adevarul”, a mai afrmat seful statului, in cadrul interventiei publice.

Cititi: Reactia presedintelui in cazul lui M. Basescu: Lucrul de care il acuz este anturajul. Nu voi face niciun fel de interventie pentru a-l proteja pe fratele meu

Mircea Basescu, citat la audieri, la sediul DNA

Reactia presedintelui in cazul lui M. Basescu: Lucrul de care il acuz este anturajul. Nu voi face niciun fel de interventie pentru a-l proteja pe fratele meu

Mircea Basescu: Am vorbit cu fratele meu. Bineinteles ca este suparat, este foarte suparat

Ponta, despre cazul Mircea Basescu: Presedintele ar trebui sa demisioneze imediat

M. Basescu: Nu am luat bani, n-am incercat sa aranjez eliberarea lui Bercea

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger