AcasăPoliticaBasescu: "Ar fi o catastrofa pentru Romania sa il avem pe Antonescu...

Basescu: „Ar fi o catastrofa pentru Romania sa il avem pe Antonescu presedinte maine”

Seful statului considera ca „ar fi o catastrofa” daca liberalul Antonescu ar fi presedintele Romaniei „maine” si ca, spre deosebire de premier, nu are responsabilitatea gestionarii problemelor tarii. Mai mult, Basescu e de parere ca nu exista un lider politic din Romania mai „decredibilizat” in exterior decat liderul PNL.

„Crin Antonescu e un om care nu are responsabilitate pentru cum arata Romania in exterior, de unde vin banii, din pacate, pentru ca Romania este inca o tara care are deficit bugetar, care are imprumuturi pe care trebuie sa le plateasca inapoi, pe care nu le produce bugetul de stat (…) Crin Antonescu nu are valorile astea, nu le intelege si nu il intereseaza. Un prim-ministru se loveste de ele in fiecare dimineata. (…) Cand nu ai responsabilitatea asta, e usor sa o faci pe Antonescu”, a declarat Basescu, joi seara, la Digi 24.

Mai mult, seful statului considera ca daca maine Antonescu ar ajunge „maine” in fruntea Romaniei ar fi o „catastrofa” si ca liderul PNL, coprepresedinte al USL, ar trebui sa-i lase sa inteleaga pe liderii europeni ca pricepe mecanismele UE si ale NATO. „El face o mare greseala, pentru ca aspira sa devina presedintele Romaniei. In momentul de fata, nu e lider politic mai decredibilizat decat Antonescu pe exterior. Ar fi o catastrofa pentru Romania sa il avem presedinte maine. El trebuie sa se rebrenduiasca, sa inteleaga partenerii europeni ca este totusi un politician care intelege mecanismele, criteriile UE si ce inseamna sa fii membru NATO”, a mai spus Basescu, la postul Tv amintit.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger